V75 Lördag 25 Augusti Bergsåker MULTIJACKPOTT!!

V75-1, AUTO 1640, Klass I

7 LASKARI-Jorma Kontio 32%

Han var helt enorm i debuten för Timo Nurmos när han bara lämnade en så pass bra häst som Beautiful Bacardi över upploppet. Denna var i sin tur längder före en kompakt klunga och insatsen var mycket övertygande. Skulle pilen peka uppåt efter den här årsdebuten blir det svårt att slå Laskari. Någon ringrost syntes inte till och presterar han på samma nivå vinner han trots läget.

- Laskari var överraskande bra i debuten för mig. Visserligen hade han tränat bra men bara gått 1.20 som snabbast i ett rundbanejobb innan. Nu sprang han 1.10,9 och var inte tom i mål. Vi körde barfota bak och han tappade dessutom en framsko under loppet så han sprang bara med en sko. Det var otroligt bra gjort att han klarade det i den farten. Självklart borde han gå framåt med loppet och han har sett fin ut efteråt. Han visade senast att han är snabb ut och nu kör vi barfota runt om. Hästen går även med fast huva som senast för att hålla sig lugn. Det är min näst bästa chans efter Readly Express, säger Nurmos.

5 PIKACHU FACE-Torbjörn Jansson 18%

Pikachu Face var mäktig på Visby då han visade prov på härlig styrka, körs säkerligen offensivt igen över en bra distans för honom. Gick bra från kön i lördags, förbättrad mot innan. Har fina resurser och kan leda loppet länge. Troligen skor på nu vilket är ett litet minus dock. 

1 RADAGAST-Oskar J Andersson 12%

Radagast vann på ett fint sätt senast. Han fick ett bra lopp i högt tempo och hade krafter kvar i mål. Han är en löpsugen och ärlig häst som alltid gör sitt bästa. Han är inte pilsnabb ut, men om Oskar håller upp ledningen så kan hannog tänka sig att köra där.

4 KÖVRAS SO FAR-Robert Bergh 13%

Kövras So Far har inte vunnit lopp på ett tag men han har gjort goda insatser från svåra lägen, var exempelvis tvåa bakom Exclamation Mark senast. Hästen är startsnabb och från ett bra spår är han ett tidigt bud.

– Han har piggnat till efter några utrustningsändringar och har mycket bra form. Kövras so Far är några procent sämre när han springer i ledningen men nu är det ett kort lopp och det är troligt att jag laddar för spets säger Robert Bergh.

11 LEXINGTON HALL-Carl Johan Jepson 3%

- Lexington Hall har utvecklats jättebra och varit fin i två raka segrar på bra tider. Han gjorde bra lopp även innan dess men fick då tuffa lopp. Tyvärr fick han dåligt läge med spår elva och det är inte lätt över kort distans. Barfota runt om igen ifall banan tillåter säger Nurmos.

2 SMOKEY HERMAN-Ulf Ohlsson 4%

Smokey Herman är väldigt startsnabb och det troliga är att man spetsar för att släppa till favoriten efter en bit. 
6 VEIO-Alessandro Gocciadoro 2%

8 CORKY RAMIREZ-Rikard N Skoglund 1%

3 THELMA DE GLATIGNE-Erik Adielsson 8%

Thelma de Glatigne är snabb från start. Hon spetsade bland annat från ett åttondespår när hon vann med Erik Adielsson och har ett bra facit från ledningen.

9 HERCULES T.-Kaj Widell 2%
12 FROM THE MINE-Micael Melander 3%

– Hon var jättebra senast och allt har varit som det ska i jobben efteråt. Det var synd att vi skulle få det här spåret och går det sakta första varvet är det ju kört. Men jag tror på en bra insats och tror att distansen passar honom väldigt bra. Blir det körning tror jag däremot att han kan vara långt framme och kanske bärga en finalplats. Samma balans och utrustning som senast säger Catarina Norqvist.
10 STRONG WILL-Ulf Eriksson 2%

 

V75-2, AUTO 2640, SM för Kallblod

5 MÅNPRINSEN A.M.-Gunnar Melander 56%

Befinner sig väldigt nära toppform för tillfället och då brukar han inte ha några övermän i Sverige. Läget är vettigt och oavsett upplägg ska det vara en bra segerchans. Månprinsen A.M. gick barfota runt om första gången senast på Åby och intrycket kunde inte varit bättre. Han har vunnit SM fyra av de fem senaste åren och är han lika fin som på Åby är det svårt att se hur någon ska kunna rubba honom

– Han var fin på Åby och formen är riktigt bra. Det är alltid tufft i SM men jag tycker det känns bra på förhand och Månprinsen A.M. är lika bra på alla distanser. Han gick barfota senast men den här gången går jag tillbaka till lätta skor runt om säger Gunnar Melander.

1 ODIN TABAC-Oskar J Andersson 11%

Odin Tabac vann SM för två år sedan. Han fick ett drömspår och med skicklige Oskar J Andersson i sulkyn är en repris inte helt utesluten. 15 år ung är Odin som gör sin sista SM-start och Jörgen Westholm vill se sin häst i ledningen.

– Han vann det här loppet för två år sedan. Odin Tabac hängde med bra senast på Åby och kommer att vara bättre med det loppet i kroppen. Vi laddar för ledningen och kommer han dit körs han där. Barfota runt om och bike säger Jörgen Westholm.

4 PYDIN-Ove A Lindqvist 4%

Var tvåa bakom Månprinsen A.M. näst senast och vann efter det. Kommer till start med full form och att det är 2 640 meter är en fördel. Han kan vara något för den som vill försöka fälla favoriten. Pydin kommer i toppform. Han kan säkert komma före Månprinsen A.M. från start men kommer knappast förbi Odin Tabac och det komplicerar saker och ting för honom.
2 FLEX-Paw Mahony 2%

Har tänt till i nuvarande regi och gör oftast bra lopp. Fullföljde starkt i skymundan senast. Troligen för tufft emot nu.

6 FENDER-Rikard N Skoglund 1%
11 HULTE MAGNUS-Ulf Ohlsson 3%
12 GRANETTA-Jimmy Jonsson 2%

3 TAND KRAFT-Jan Olov Persson 7%

– Det är en fin häst som gjorde det bra senast i Gävle och han har säkert gått framåt med det loppet i kroppen. Men Tand Kraft är bara fem år och han är mest med för att se och lära inför nästa år. Kan vi bli trea tycker jag att det är en framgång säger Jan-Olov Persson.

9 ELDVIN-Per Linderoth 3%
7 MOFAKSAN-Mikael Olsson 2%

8 CALI MAKS-Jan Norberg 1%

10 JÄRVSÖ BLOMSTER-Örjan Kihlström 7%

 

V75-3, AUTO 2140, Silver

8 HANDSOME BRAD-Carl Johan Jepson 17%

Handsome Brad gör starka lopp hela tiden. Räckte inte riktigt i Jubileumspokalen men det var ett stenhårt lopp. Jobbigt läge här men han tål att göra en hel del själv under vägen. Nu är han tillbaka i sin ordinarie klass och trots sämsta utgångsläget är han given. Hästen kan öppna bra, kusken kommer vara aktiv den första biten och lita på att ekipaget kommer sätta färg på loppet.

10 VIRGINIA GRIF-Alessandro Gocciadoro 23%

Har gjort det bra mot ston. Höll fint i dödens senast. Mycket tuffare emot den här gången. Tränarkörd. Tänkbar ändå. Hon tog hem Fyraåringseliten för ston i maj under Elitloppshelgen. Från spets vann hon då på 1.10,5a/1609 meter.

9 M.T.JOINVILLE-Jorma Kontio 10%

M.T.Joinville har ett par lopp i kroppen nu och toppformen borde inte vara långt borta. Femåringen svarade för en tapper insats i Rättvik och kommer att vara ännu bättre nu, som det låter. Läget passar fint och han kan vinna både från dödens och med ett rygglopp. Inte omöjligt med lättare balans också

– Han var ganska bra senast, var slagen av en mer smygkörd häst och det var inget att säga om. Han jobbar på fint och var väldigt pigg i det senaste jobbet. Vi har pratat om barfota fram ett tag, men senast var banan för grov. Om det blir så nu får vi se på lördag, det är för tidigt att spekulera kring. Jag tror på min häst säger Susanne Richter.

11 TEST DRIVE-Örjan Kihlström 2%

Test Drive tappade travet och galopperade under anfall i lördags, och vi får se om Örjan Kihlström lyckas få hästen på bättre tankar? Han var med i Derbyt vid denna tidpunkt i fjol och med högt inledningstempo går ingen säker, för hästen är bättre än vad resultatraden säger. 

7 NOBEL AMOK-Robert Bergh 9%

Nobel Amok ”fegade” ur och galopperade i slutstriderna ett tag, men på sistone har han varit klart positiv vilket är glädjande då det rör sig om en jättefin individ. Senast avslutade han bra och gången innan höll han sig i trav hela vägen från ledningen. Hästen är snabb ut och skulle Robert Bergh nå ledningen kan man leda länge, om nu hästen fortsätter på den inslagna vägen och inte galopperar.

-Nobel Amok har varit klart till sin fördel i de två senaste loppen och det var speciellt glädjande att han gick ett bra lopp bakifrån senast. Nobel Amok fick ett tråkigt spår och det lutar åt ett defensivt upplägg säger Robert Bergh.

2 MELLBY DRAKE-Jan Norberg 15%

Mellby Drake trivs verkligen på Bergsåker. Han har aldrig förlorat på Bergsåker på fem försök och trivs även bra ihop med kusken Jan Norberg. Nu har han ett bra spår och det lär bli laddning för att komma till täten. Även här kan det bli lättare balans.

– Mellby Drake har svarat mycket bra på ett helstängt huvudlag och är den i min trio i loppet som det är lite plus på. Jag kommer också att lätta Mellby Drake till den här starten säger Robert Bergh.

1 MONI VIKING-Ulf Ohlsson 6%

Spurtade jättebra i skymundan i Jubileumspokalen senast och har bevisligen form. Inget spetsbud, men med lite flyt kan man slåss om segern.

5 LONGCAT HANOVER-Jomar Blekkan 9%

Gjort det ok mot enklare hästar på slutet i Norge. Bra utgångsläge men troligen för tufft emot nu. Kommer från seger.

3 SERIOUS TRY-Daniel Wäjersten 1%

4 DIGITAL ARCHIVE-Björn Goop 4%

6 VÄSTERBO GROSBOIS-Rauno Pöllänen 3%
12 HERO SJÖHAMMAR-Erik Adielsson 1%

 

V75-4, VOLT 2140, Stolopp-Lärlingar

5 VISA AS-Anders Eriksson 16%

Det är en riktigt bra häst för klassen. Men hon är ovan med voltstart och spår fem känns inte helt optimalt. Hon har fått öva voltstart i träningen och det har fungerat bra men ändå osäkert hur hon tacklar det när det blir skarpt läge, hästen duger om hon går felfritt. Visa As var knappt slagen efter ett lopp utvändigt ledaren i Dam-SM. Hon gör första starten i voltstart och spår fem är troligen sämsta tänkbara. Galopprisk.

4 LINDA´S GIRL-Emilia Leo 7%

Hon var riktigt bra inför starten i Brons i lördags och det var mycket surt att det blev galopp. Hon var ganska betrodd då men galopperade då man tagit bort greppskorna bak och satte på vanliga. Oskar trodde att det kunde vara orsaken, men hon var även väldigt laddad för dagen. Man går tillbaka de bakskor hon haft tidigare den här gången. Loppet ser inte alltför blodigt ut och sköter hon sig kan hon absolut vinna. Hästen har galopperat från spår fem och man vet aldrig riktigt med henne. Det blir vanlig vagn nu och sedan får vi se om det blir öppet huvudlag istället för blinkers

2 URAIA-Tomi Haapio 10%

Uraia var enormt bra vid segern näst senast. Ställer inte spår två till det blir det framskjuten placering. Hon har varit duktig i Finland och sett formstark ut, men tappade travet i lördags och galopperade, täta starter kan vara ett frågetecken. Är hon som vid segern näst senast är chansen rätt så god.

7 DEAR FRIEND-Peter H Sjöberg 14%

Johan Untersteiners Dear Friend har övertygat stort på sistone. Hon är snabb ut även med voltstart om hon är i fas i startmomentet. På slutet har hon haft marginalerna på sin sida och då har segrarna kommit. Hon kan vara lite besvärlig i voltstart och bricka sju blev helt perfekt och det viktigaste är att få iväg henne felfritt. Man byter till vanlig vagn.

8 BULA BULA AM-Oskar J Andersson 15%

Bula Bula Am levde tidigare på sin styrka. Hennes teknik har blivit allt bättre och loppet senast har fört fram henne formmässigt. Hon var dock en besvikelse senast men efter det har man haft detta lopp i sikte och av träningsjobben att döma är hon i form. Det är en oerhört stark dam med härlig inställning till sitt jobb och trots ett spår man inte önskade blir hon väldigt farlig.

12 MILLIE MILLIONAIRE-Sandra Eriksson 16%

Millie Millionaire stoltserar med dubbla V75-triumfer och har på kort tid sprungit in 250 000 kronor. Hon kommer bära dessa pengar och kommer hon igenom från start är hon långt fram.

15 EVIN BOKO-Viktor Svanstedt 5%

- Evin Boko har väldigt fin form. Det blev helt fel senast i EM-loppet för ston men hon var jättefin där på Solvalla och gjorde ett av sina bästa lopp utan att få något med sig. Nu är det enklare hästar emot men samtidigt tillägg i ett lärlingslopp. Barfota runt om ifall banan tillåter säger Nurmos.

3 WINDY AMMIK-Kim Moberg 5%

6 GLOBAL TEARDROP-Jimmy H Andersson 3%

9 OCEANIC CLEARENCE-Mattias Hansson 2%

10 DONATELLA CENTER-Jimmy Dahlman 2%
13 ELLIEANN-Sofia Frilén 1%

14 GINNY WEASLEY-Caroline Åkerlund 1%

1 MISS GOLDEN QUICK-Magnus A Djuse 2%

11 AISHA SIMONI-Mats E Djuse 3%

Aisa Simoni var kanonbra i fjol. Hon jobbar starkt i sin nya regi hos Stenströmer och är loppets rysare.

 

V75-5, AUTO 2640, Klass II

1 O´MAN FLAX-Ulf Ohlsson 31%

Det finns inga raketer utvändigt och det mesta talar för att man håller upp innerspåret och väl i spets spårar han det här loppet länge. O´Man Flax öppnade bra från innerspåret i Årjäng. Spår ett på Bergsåker är fördelaktigt och om ledningen försvaras blir Ulf Stenströmers häst mycket svårslagen. Eventuellt blir det jänkarvagn och det minskar inte chanserna

– Han vann lätt senast och det verkar som att pusselbitarna har fallit på plats. Jag tror inte att distansen ska vålla några problem och han är snabb ut. I kraft av läget kan han vara den av mina fyra på lördag som har bäst chans. Vi ska nog testa att värma i en jänkarvagn, det kan bli en sådan i loppet säger Ulf Stenströmer.

5 WALKIE TALKIE-Per Linderoth 24%

Stoet var markant förbättrad senast då hon tävlade barfota runt om för första gången och det blir samma balans på lördag. Walkie Talkie har som sämst varit tvåa i årets starter. Den senaste insatsen var mycket rejäl och Per Linderoths häst är under utveckling.

– Var jättebra senast och blir bättre och bättre. Det var första gången hon tävlade barfota senast och det fick bra effekt och det blir samma den här gången. Hon är bara medelsnabb från början, men tycker ändå att hon känns streckvärd säger Per Linderoth.

8 LOGO LIGHT-Robert Bergh 4%

Logo Light spurtade bra i skymundan senast och hästen har utvecklats på sistone. Tror han gör ett bra lopp igen, men läget sätter givetvis ner chansen en del.
2 ALL STAR-Peter G Norman 3%

All Star gjorde comeback senast och Peter G Norman låg oerhört lågt. Svarade dock för en positiv insats som tvåa bakom Mister Niky och ska vara mycket bättre nu. Kan få drömresan i rygg på favoriten och därifrån kan han skrälla.
11 ALBERT G.-Carl Johan Jepson 1%

7 GLOBAL TRADEMARK-Björn Goop 8%

9 MADRONJO-Maxime Marais 2%
12 MAJOR VICI-Martin P Djuse 5%

Major Vici gjorde ett kanonlopp i Östersund. Trots spåret plockar han ned många till slut

3 CAPTAIN KNAS-Erik Adielsson 9%

Captain Knas visade form i lördags då han säkert vann i Gävle. Den långa distansen är nog en fördel och med tempo på loppet biter hans avslutning extra bra.

4 JETLINE-Nils Westerberg 4%

6 MR MATJES-Örjan Kihlström 7%
10 PINEWOOD MAN-Ove A Lindqvist 2%

Pinewood Man hängde med till maxplacering i debuten för Gabriella Laestander senast. Den här gången slipper han snackhästen Master Blaster..

 

V75-6, AUTO 2640, Brons

2 KNIFETOWN WINNER-Nicklas Westerholm 20%

Borde ha väldigt bra chans att nå ledningen och det hörs på tränaren Nicklas Westerholm att man är sugen på att leda detta från start till mål. Knifetown Winner är jämn och säker och 2 640 meter ska inte vålla honom några bekymmer. Från ett bra läge är han min vinnare i loppet. Han har vunnit fyra av sex över lång distans i Nicklas Westerholms regi.

– Jag var nöjd med insatsen senast, men han har inte riktigt fått till det när vi provat sprinterdistans utan han har fungerat bättre på 2 640 meter. Läget är jag såklart mycket nöjd med och jag hoppas att vi ska komma till ledningen. Jag har respekt för Tesio, men annars tycker jag det ser intressant ut på pappret och är optimist säger Nicklas Westerholm.

1 DREAMBOY AS-Björn Goop 15%

Dreamboy As kan inte försvara innerspåret men får en fin resa och är värd en V75-framgång. Hästen duger bra men måste ha det lite serverat. 
10 UPPOHOPPA-Örjan Kihlsröm 17%

Uppohoppa fick det inte att stämma på Åby senast, men alla kan ha en dålig dag och man ska nog inte ta så hårt på det loppet. Han var ju jättebra vid segrarna innan dess och att Örjan Kihlström hoppar upp i sulkyn igen ser jag också som positivt. Tar tredje i rad över 2 640 meter?

12 TESIO-Robert Bergh 20%

Tesio var oplacerad i Harper Hanovers lopp under elitloppshelgen. Fick en paus efter det och har sedan kommit ut och vunnit två raka segrar. Men det har inte varit med några större marginaler och känslan är att han kan ännu bättre. Intressant med barfota runt om nu!

– Jag trodde inte att det skulle hålla till mål senast men Tesio sträckte på sig och sträckte på sig och var väl åtta meter lång när mållinjen kom. Nu fick vi ett tråkigt läge och det gör att jag kommer att testa honom barfota runt om lite tidigare än jag tänkt mig. Jag tror att det är en extraväxel säger Robert Bergh.

5 WOLLAFUR-Carl Johan Jepson 4%

7 STARO KICKBACK-Per Linderoth 1%
11 EXTRA FUDGE-Jorma Kontio 6%

- Extra Fudge har också jättefin form men har fått helt omöjliga lopp i de två senaste starterna. Han har fått gå mycket i tredjespår och det ser inte lätt ut den här gången heller från spår elva. Den långa distansen passar i alla fall bra eftersom han är stark och det blir barfota runt om ifall banan tillåter säger Nurmos.

6 LOOKING SUPERB-Jomar Blekkan 5%

9 ALFAS DIMITRI-Ulf Ohlsson 3%

Han är gynnad om tempot blir högt då han kan avsluta bra och han var ju närgången mot betrodde Tesio i det senaste loppet
8 LEONAS SANTO-Robert Skoglund 1%

3 COAL TRADER-Micael Melander 2%

4 CAMERON DREAM-Martin P Djuse 4%

 

V75-7, AUTO 2140, Sundsvall Open Trot

8 READLY EXPRESS-Jorma Kontio 52%

En av världens allra bästar hästar förgyller lördagen i Sundsvall. Det blev knapp förlust mot Propulsion senast men insatsen var ändå strålande med tanke på att han sprang med järnskor bak, det vill säga träningsbalans. Inte ens spår åtta kan fälla honom här. Han löser nog detta även från dödens. Readly Express gör en ny start efter den minnesvärda duellen mot Propulsion i Åby Stora Pris. De båda giganterna passerade mållinjen sida vid sida och det var så nära dött lopp man kan komma. Men med någon centimeters marginal tog Propulsion hem segern före Readly Express som var tvungen att gå med skor efter allt regnande.

- Hästen gjorde ett otroligt lopp. Han hade inte startat på två månader och jag var tvungen att slå på skorna eftersom det var så grovt material på Åbys bana. Givetvis gör jag allt jag kan för att vinna ett travlopp när det är två miljoner i förstapris. Men man måste tänka på hästen också, säger Timo Nurmos.

- Hans hovar klarade inte underlaget och det var därför han gick med skor. Jag tänker på hästhälsan i första hand. Han gick med järnskor bak, för att få bästa tänkbara fäste, och med aluminiumskor fram. Han har inte gått med den balansen på tre år i lopp och man kan säga att det är som att springa med ”gummistövlar”. Ändå sprang han världsrekord över tre varv.

- Så här efteråt är jag nöjd med beslutet att köra med skor. Det var flera andra hästar som tävlade barfota och inte såg så bra ut efter loppen.

- Han gick jobb i backen i dag måndag, och allt var bra. Jag körde även ett lättare jobb i torsdags och efter det tog jag beslutet att anmäla till Sundsvall.

- Det märks på hästen att han har kommit till formen och självklart går han framåt med loppet eftersom han inte startat på två månader. Han kommer att ha ännu bättre form på lördag. Han är pigg och glad och känns fräsch och springer med svansen rakt upp. Det är bra tecken och han trivs med livet, säger Nurmos.

- Jag vill varna för att banan på Bergsåker brukar vara lite småhård. Jag har varit och tävlat många gånger i Sundsvall och den har ofta varit hård. Kuskarna gillar hård och stum bana för då är det jämt att sitta i vagnen. Men hästarna gillar inte hård bana och det visar sig dagen efter.

- Därför beror det helt och hållet på banan om det blir skor eller barfota runt om. Det är omöjligt att säga i dagsläget. Men alla såg vilket lopp han gjorde med skor senast och självklart är jag optimist trots läget. 

5 HEAVY SOUND-Kenneth Haugstad 13%

Heavy Sound hade kunnat sluta en bit fram i Hugo Åbergs Memorial senast om han inte galopperat på sista långsidan. Han hade fått en vettig resa fram till dess och såg bra ut. Han är väldigt vass på speed.

– Galoppen senast på Jägersro kom oväntat och vi tror att han hade kunnat vara långt framme annars. Heavy Sound har blivit åtgärdad efter det loppet och känns bra. Får han sitt lopp är han alltid vass till slut säger Pär Pergenius.

3 SORBET-Örjan Kihlström 4%

Sorbet har ett bra läge och bra form. Han fick maxutdelning i Åby Stora Pris senast som fyra och gjorde ett mycket bra lopp. Känns bara fin i träningen inför detta och läget blev bra. Tror han är där framme och hackar, men att vinna mot dessa hästar blir förstås svårt. Ses med lite platschans.

– Med lite bättre klaff hade han kunnat bli trea senast men insatsen var vi nöjda med. Han kändes bra i måndagens jobb och fick ett bra läge. Sorbet borde kunna tjäna fina pengar säger Pär Pergenius.
2 MILLIGAN´S SCHOOL-Ulf Eriksson 3%

Milligan’s School drog fram vinnande Makethemark i Jubileumspokalen senast och var jättebra som tvåa. Formen är på topp och han kan dyka upp bland de tre främsta igen. Verkar ha höjt sig ett par snäpp på slutet och är en rysare vid gardering.

4 TRENDY O.K.-Alessandro Gocciadoro 8%
7 NADAL BROLINE-Ulf Ohlsson 8%

Nadal Broline var strålande bra bakom Propulsion senast och brukar prestera bra efter lite uppehåll. Stämmer det med positionerna är han med och slåss om en placering bakom Readly Express. 

10 LIONEL N.O.-Göran Antonsen 3%

Lionel N.O. kan massor i ljusa stunder och brukar trivas när det blir hårt tempo i loppen. Han vann norskt mästerskap senast utan att vara som bäst. Ska vara ännu bättre denna gång och får på sig ett helstängt huvudlag, ett huvudlag han inte haft på ett tag. Senast han hade det var i Elitloppet då han vann ett av försöken. Redéns tredje häst i loppet.

– Han vann i Norge senast och var fin men inte helt perfekt, han bröt ner lite i kurvorna och är åtgärdad efter det loppet. Han kommer att gå med ett helstängt huvudlag den här gången och det brukar vara ett plus. Det ska bli spännande att se honom säger Pär Pergenius.
1 DREAMMOKO-Björn Goop 2%
9 EVIL ENOK M.E.-Noralf Braekken 1%

6 PASTORE BOB-Peter Ingves 5%

Spetsar och släpper? Får fin resa men tufft emot.

 

SYSTEMFÖRSLAGET:

1) 1-2-4-5-6-7-8-11 (3-9)

2) 5 MÅNPRINSEN A.M. (1-4)

3) 7-8-9-10-11 (2-1)

4) 2-4-5-7-8-12 (15-3)

5) 1-2-5-8-11 (7-9)

6) 1 Dreamboy As/2 Knifetown Winner (10-12)

7) 8 READLY EXPRESS (5-3)

2400 rader/1200:-

Om man även spikar 7 Laskari i avd.1 så blir kostnaden endast 150:-

Skapad i V75.

Lämna en kommentar